english |magyar
Hozzászólás küldése Olvasói hozzászólások A. Weaver Könyvek útja

Olvasói hozzászólás beküldése

 

Ezen a helyen megoszthatod véleményedet, gondolatodat a könyvekkel, a honlappal vagy más egyébbel kapcsolatban.

   
Név:
Hozzászólás:
 

Jelenleg az általad beírt szöveg e-mailként jut el hozzánk, amit mi helyezünk el az oldalon. Vagyis nem azonnal jelenik meg.

 

Olvasói hozzászólások

V. Nóra 2021.02.21.

Kedves Andrea!
Egy barátomtól kaptam a Fényhozót, már a könyv láttán felujjongtam, annyira megérintett az energia, ami áradt belőle. Őszinte örömmel, szeretettel, megrendüléssel olvastam végig. Csodálatos volt így gyönyörűen szavakba öntve látni azt a végtelen energia és fényjátékot, amit gyerekkorom óta érzek, és talán így jobban érthetek. Köszönöm ezt a csodálatos élményt!
 

K. Veronika 2020.03.26.

Drága!
Egy csoda vagy! Tudd, hogy A fényhozó a gyermekeimen kívül az egyetlen, ami most a lelket tartja bennem. Semmi más nem tud megnyugtatni, motiválni.
Hála érte!
 

K. Veronika 2019.12.06.

"Olvasom a Belső Kastélyt. Nehezen hangolódtam rá, most pedig nehezen teszem le. Ha éjszaka megébredek, még akkor is olvasok pár sort belőle. :)
Fantasztikusan írsz! Olyan gyönyörűen használod a nyelvünket. Nagyon jó olvasni az írásaid! Igazi szellemi és lelki táplálék. :)
Köszönöm, hogy vagy!!!!!! Szeretettel ölellek!
 

H. Erika 2019.11.21.

Fantasztikus volt az este. A Benső Kör egy csoda. Szívből gratulálok hozzá.
 

Ásztai Károlyné 2019.11.05.

Kedves Andrea! Most olvastam el az Angyalom?! című regényedet. Megvallom le sem tudtam tenni míg el nem olvastam! Köszönöm szépen, hogy személyesen is megismerhettelek itt Debrecenben. Szeretettel Zsuzsa
 

E. E. 2019.10.30.

Mikor jövőre vonatkozó válaszokat kapunk:
Kedves Andrea! El szeretném mondani a tapasztalataimat a Benső kör ülés kapcsán. Az életfeladattal kapcsolatosan kérdeztem, és számomra akkor érthetetlen és nem oda illő üzenetek jöttek ki, mint pld, h. nemet kell mondanom valakinek azért, hogy később ne haragudjak magamra és hogy az igazságért nem kell harcolni. Úgy tűnik a munkahelyemen pont aktuálisak lettek ezek a mondatok. Szóval bejött!! Nem tudom mivé fajul a dolog, elég ijesztő, de azt hiszem ki kell állnom a véleményem mellett. Utólag így köszönöm a lehetőséget. :)
 

K. Ani 2019.01.10.

Most járok az Angyalom c. könyv végén. El kell mondjam fantasztikus, de gondolom ezzel semmi újat nem mondtam. Minden könyved csodálatos, de mindig az aktuálisat szeretem a legjobban. :)
 

M. Gabi 2019.01.03.

Tudod, régen meséltem, hogy a hálószobámban lesz egy Andrea Weaver polc. Ahol az összes könyved tartom és mindegyiket el fogom olvasni újra. A Társasjátékot most fejeztem be megint. Sokat tanulok a könyveidből, a különféle tanfolyamok kapcsán a Te könyveid azok, amelyek helyreteszik a puzzle hiányzó elemeit.
 

M-né S. Judit 2018.12.28.

Nagy probléma, hogy csak pár óra elolvasni :)
Olyan jó lenne, ha sokáig tartana. Hálás vagyok a könyvekért!
 

K. Szilvia 2018.06.06.

Kedves Andrea!
Amit most erzek mem is tudom h dobbenet v csoda. Az utobbira szavazok. A Calumnia c konyvet mar sokszor elolvastam.
Most vmi egeszen uj nyilt fel benne nekem.
Egy betegseg miatt elgondolkodtam az eletemen. A konyv olyan mintha a feltett kerdeseimre, az eletem kerdeseire valaszolna pontrol pontra. Ez dobbenet, inkabb csoda.
Halasan koszonom es bizom, h egyben gyogyulasom es fejlodesem utjat is bevilagitja.
Koszonom
Szilvia:)))
 

Facebook-ról N. Csilla 2018.01.14.

Olyan csodás mind, hogy amikor véget ér egy-egy történet, én is legszívesebben azonnal újra elkezdeném az olvasását...Vagy, ki sem jönnék belőle...Szeretem ezeket a könyveket!
 

Facebook-ról L. Tamás 2018.01.14.

Csak tiszta szívből gratulálni tudok elsősorban "A Fényhozó" c. legújabb művéhez, bár biztos a többi is hasonló horderejű, de azokba még csak beleolvastam (honlapján). Ugyanilyen élvezettel olvasom gondolatait is, mert nagyon sok kérdésemre, problémámra teljes körű és megnyugtató választ adnak. A megnyugtatót úgy értem, akár tetszik nekem, akár nem, de a dolgok helyre kerülnek.
Az Ön eddigi életműve, gondolatai (akár direktben, akár hősei szájából) számomra ugyanezek a jelen ezo-spiri élet mocsarában. Legalább olyan cölöpök, mint az Arvisura. Köszönettel és tisztelettel: L. Tamás
 

R. János 2017.10.07.

Kedves Andrea!
Elolvastam az utolsó szót is. Vagyis mindegyik regényed végére értem. Nem mondhatok mást, mint eddig:  Mindegyiket köszönöm. Bár 71 évesen már nem igen nevelődik az ember, engem mégis neveltek. És tanítottak is. Megerősítettek sok olyan dologban, amit amúgy is tudtam/ugyanúgy gondoltam, mint Te és tanítottak sok új dologra.
Köszönöm újfent és minden jót kívánok Neked.
Szeretettel: R. János
 

B. Gergely 2017.01.26.

Remek könyv a Fényhozó, köszönet érte Andrea!
 

Facebook-ról K. Panni 2016.12.13.

"Három nap alatt elolvastam A jövő krónikáját, nagyon tetszett a tartalma és lélekkel kapcsolatos gondolataid. Írjál, írjál, sok gondolat van még Benned! Ehhez kívánok boldogságot és jó egészséget!"
 

Facebook-ról Sz. Julcsi 2016.12.13.

"Hátborzongatóan jó könyv!" (A fényhozó)
 

Szántó Márta 2016.11.21.

Drága Andreám!
Az új könyved egy szívet melengető gyönyörű történetbe ágyazott nagy tanítás.
Köszönet érte, hogy úgy gondolod fejlődőképes olvasók vagyunk és készek arra, hogy mindezt a nagy információ halmazt értelmezni tudjuk.
Köszönet a bizalomért, és mindazért az önzetlen szeretetért amit képviselsz.
Csak igazán nagy Emberek képesek erre. Őszinte szeretettel és tisztelettel!
 

Facebook-ról H. Éva 2016.10.14.

Olvassátok a könyvet (A fényhozó) spirituálisan gondolkodók, mert véleményem szerint "alapmű"
 

Facebook-ról K. Mária 2016.10.12.

Már olvasom A FÉNYHOZÓ-t, átröpít egy más világba. Azt hiszem, ezt a csodát újra át kell élnem. További csoda történéseket írjál! Szeretettel: K. Mária
 

Pettyeske 2016.11.08.

A mai felhígult könyvpiacon csodás ilyen gyöngyszemet találni, mint a Fényhozó. Egységes keretbe foglalt történet, ami magával ragad, elgondolkodtat, utat mutat, megerősít. Köszönöm az élményt.
 

Horváth Éva 2016.10.25.

Nagyon nehéz szavakban kifejezni az élményt amit a Fényhozó adott Nekem...Ha ki tudnám fejezni én is írnék biztos..) Mindenesetre Köszönöm és minden elismerésem a Tiéd! Más írók egyre gyengébb könyveket írnak, Te egyre jobbat.. ha lehet fokozni... ezek szerint igen.. Minden szavából/szavadból árad az Igazság és a Fény!
 

Facebook-ról B. C. Adrienn 2016.10.09.

Köszönöm a lehetőséget, hogy itt lehetek. A JÖVŐ KRÓNIKÁJA akadt a kezembe a könyvtárban... Azóta nem tudom letenni. Köszönöm az élményt és a visszaigazolásokat! Keresni fogom a személyes találkozó lehetőségét. Nem gondoltam, hogy magyar az író... De hála Istennek, így megismerhetem! :)
 

Facebook-ról V. Éva 2016.10.09.

Az eddigiek közül A FÉNYHOZÓ a legnehezebb olvasmány, szerintem ez már némi előképzettséget igényel. Tetszik, hogy kitalációnak tűnik, de én meg vagyok győződve róla, hogy nem az... Elvarázsol, körbeölel, beszippant, ahogy olvasom. És nem megy ki egész nap a fejemből. Nagy élmény, köszönöm.
 

Facebook-ról M. Gabi 2016.10.07.

Fantasztikus volt a könyvbemutató, ahogy maga a könyv is! Már másodszor olvasom. Nagyon sokat adott. KÖSZÖNÖM!
 

Facebook-ról Krisztina 2016.10.05.

Kedves Andrea!
Épp 3 perce értem A fényhózó végére, és gondoltam, mindenképpen tudomásodra hozom, mennyire megérintett és mennyit tanított. Csak annyit szeretnek mondani Neked, hogy KÖSZÖNÖM! !! Köszönöm!
 

Facebook-ról Betti 2016.10.04.

Most fejeztem be!!! Fantasztikus! Köszönöm :) !
 

Facebook-ról Erika 2016.10.04.

Nagyon, nagyon tetszik!!! Köszönöm!
 

ER 2016.04.24.

Köszönöm :)
 

Csilla 2015.07.29.

Kedves Andrea!
Nagyon szeretem a műveit és amit képviselnek. Amikor hozzám kerül egy-egy új darab, szinte azonnal, és egyben el is olvasom, majd újra kezdem őket. S amikor vége lesz a történetnek egyszerre örülök is neki, de sajnálom is egyben.
Várom a következő történetét!
Jó egészséget!
 

Facebook-ról Mónika 2015.02.28.

Drága Andrea.
Kb. hetente egyszer eszembe jut, hogy írnom kell neked. Nem mintha telepatikus úton nem köszönném meg csomószor a könyveidet. De mégis. Valami hajt ez ügyben. Szóval: KÖSZÖNÖM!
Csuda jó volt a könyvbemutató Debrecenben! Meg se lepődtem, hogy pont a pár napos otthonlétem alatt látogatsz hozzánk. :)
Vigyázz magadra! Köszönöm, hogy vagy! :) :)
 

Böske 2015.02.06.

Eddig két könyvet sikerült elolvasnom, nagyon tetszettek!!!
 

Sz. Mirtill 2015.02.02.

Nemrég jutott el hozzám a legutóbbi könyved a családban, hogy elolvashassam.
Tegnap éjjel fejeztem be és szeretném megosztani az érzéseimet, amelyek rendkívül pozitívak.
Öröm volt olvasni minden sorát, nagyon jó érzéseket váltott ki belőlem, úgy érzem erőt adott. Árad belőle a szeretet, tisztaság és számomra sok jó érzés, ami nekem is segítség lehet saját utamon.
 

László 2015.02.02.

Kedves Andrea!
Köszönöm, hogy Békéscsabát is célba vetted!!! Nem hallottam Rólad idáig, a könyvtári beharangozóból ismertelek meg és csak érzések vittek, - kell nekem a Calumnia című könyved. 2 nap alatt felfaltam..., kellett nagyon..., ez a könyv adott egy irányt, ami persze ott van az emberben legbelül, de a "sok lúd disznót győz" elve alapján nem merem magamra engedni. Ezután  a könyv után azonban engedem, nyíljon aminek nyílnia kell...! Köszönöm még egyszer az útmutatást és további sok sikert az életben és az írásban!!!!
Tisztelettel: László
 

Ildikó 2015.01.26.

Ez egy csodálatos könyv (Angyalom?!), mely tanít és elgondolkodtat, úgy hogy közben szórakoztat!
 

Facebook-ról Bea 2015.01.07.

Kedves Andrea!
Szívből gratulálok a könyveidhez! Fantasztikus élményt jelentettek számomra!
Most legutóbb a Társasjátékot olvastam! Azt hiszem nagymértékben elősegíti spirituális fejlődésemet.
Köszönet és hála Neked! :)
Szeretettel ölellek: Bea
 

Facebook-ról Anett 2015.01.04.

Szia Andrea!
Kétszer olvastam el a Calumniát. Ha valaki megkérdezné mi a kedvenc könyved ezt választanám. Egy olyan TÜKÖR palotát építettél ezzel a könyveddel, hogy csak remélni tudom, hogy aki olvassa vagy olvasta olyan
irányba formálja a világunkat amire nagy szükség van. Én ezen leszek :)
Köszönöm :)
 

Facebook-ról Erika 2015.01.01.

Andrea!
Elolvastam a könyvet (Calumnia)! Csodás, megható és IGAZ. Jó lenne, ha minél több ember el tudná olvasni. Köszönöm! Ezen a könyvön kívül a Benső kastély című könyvedet olvastam, sokszor és adtam ajándékba másoknak, vissza soha nem kaptam. A többi írásodat is megtalálom és elolvasom! Az új könyved elolvasása után jól kisírtam magamat.
Szeretettel ölellek: Erika
 

Facebook-ról Kati 2015.01.01.

Kedves Andrea!
Nagyon szépen köszönöm az élményt amit a Calumnia c. könyved olvasása alatt megélhettem. Nem is tudom szavakba foglalni, kezdeném újra elölről olvasni szívem szerint, hogy újra megélhessem. Köszönöm, és kívánok neked nagyon boldog új évet.
 

Facebook-ról Júlia 2015.01.01.

Kedves Andrea!
Boldog Új Évet kívánok!
Tegnap hajnali 3-ig a könyvével szilvesztereztem (Calumnia)! Köszönöm a nagyszerű estét!
 

Szilágyi Julcsi 2014.12.18. 16:09

Drága Andrea!
Nagyon szépen köszönöm a Benső Kastély c. könyvét! Mindegyik könyve közül engem ez fogott meg igazán! Fantasztikusan ír,csodálatosak a történetek! Minden elismerésem az Öné!
Legnagyobb tisztelettel:
Szilágyi Julcsi
 

Facebook-ról Marcsi 2014.12.08.

A Calumnia című könyvet 3 nap alatt elolvastam. Alig bírtam letenni, teljesen magával ragadott. Hatalmas tanítások vannak benne. Az unokatestvéremnek szülinapjára adtam oda a dedikált példányt, s ma jött az sms Tőle: "Kiolvastam a könyvet 1X, nagyon tetszik, eltaláltad! Valaki súgott neked! Párszor beleolvasok még biztosan..."
Köszönöm, hogy ilyen módon átadod a tanításokat és üzeneteket! :) A megérzésem azt súgja majd a Jézuska is meglep valamelyik könyved egy példányával ami még nincs meg. Sok sikert kívánok az életed minden területén! Köszönök mindent amit a könyveid által kaphatok! :)
Üdvözöllek: Marcsi
 

Margó 2014.12.08. 13:59

2 nappal ezelőtt vettem meg a Calumniát. Ma van a születésnapom. A páromtól a 3 szál vörös rózsa mellé azt az ajándékot kaptam, hogy elolvashattam a regényt boldog semmittevésben. Szívemnek kedves ajándék. Köszönöm.
 

Olajosné Fejes Márti 2014.12.07. 12:55

Kedves Andrea!
Köszönöm ezt a könyved, ezt a tanításod is! Csak győzzem kapkodni a lábam Johanna után... Gratulálok, köszönöm az élményt és várom nagyon a következő Könyvet!
 

Facebook-ról Ágota 2014.12.01.

Most olvasom! :)  Nagyon jó! Nem csalódtam most sem! Várom a következőt!!!
 

Facebook-ról Enikő 2014.12.01.

Csodálatos a könyv és hatalmas tanítás!
 

Facebook-ról Erika 2014.11.30.

Drága Andrea!
Kiolvastam a könyvet (Calumnia). Élveztem minden pillanatát az olvasásnak, csak sajnos nagyon hamar elfogytak az oldalak. Imádtam a humorát, a témáját különösen, köszönöm az élményt.
Szeretettel ölellek: Erika
 

Facebook-ról Éva 2014.11.30.

Kedves Andrea!
Komoly erőfeszítést és önfegyelmet követelt tőlem, hogy ne egész nap a könyvedet olvassam (Calumnia) :)
Éppen olyan fantasztikus, mint a többi:)
Szeretettel: Éva
 

Kissné Csorba Erika 2014.11.30.

Kedves Andrea!
Nagyon tetszett a tegnapi (Nyergesujfalu) író-olvasó találkozó. Lelkes olvasója vagyok. :-)
Érdekes volt hallani a könyvek születésének hátteréről.
További munkájához sok sikert kívánok.
Üdvözlettel: Erika
u.i. a facebookon is likeoltam:-)
 

Facebook-ról Gabriella 2014.11.22.

Pár napja olvastam el (Calumnia), zseniális könyv, ugyanúgy mint az előzőek.
Komoly önértékelésre késztető. Köszönöm az élményt és a hasznos tanításokat. Sajnos valószínűleg pont azok nem olvassák el, akik soha nem hajlandóak tükörbe nézni, de talán egyszer majd el jön az a nap is. Nagyon bízom benne, hogy ez nem csak illúzió.
 

Facebook-ról Nelli 2014.11.17.

Kedves Andrea!
Köszönöm az élményt! Nagyon tetszett az új könyved. Mindig megfogadom, hogy nem olvasok többet 40 oldalnál naponta....jó lenne ha tovább tartana, de most sem bírtam ki. Csak festeni álltam meg...nézd! Ennyire tetszett.... Szép napot, és sok ilyen könyvet : Nelli
 

Facebook-ról Szilvia 2014.11.17.

Fantasztikusan jó! (Calumnia) Mint a többi!!  :-)
 

Facebook-ról Anikó 2014.11.13.

SZÉP NAPOT DRÁGA ANGYAL.
VOLT SZERENCSÉM ELOLVASNI A BENSŐ KASTÉLYT IS...
HÁT ...
AZ ELŐZŐKNÉL  (ANGYALOM, JÖVŐ KRÓNIKÁJA..) MÉG JOBBAN ODACSAPOTT...jó értelemben.
KÖSZÖNÖM NEKED...
IGAZÁBÓL A MINDENSÉGET TALÁLTAM EBBEN A KÖNYVBEN IS...
SZINTE TUDTAM  AZ ÉLETEMBEN RÉSZTVEVŐ SZEMÉLYEKET KAPCSOLNI MINDENHEZ..
CSODÁLATOS...
KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM.
ÁLDJON MEG AZ ISTEN.....
remélem találkozunk Sopronban, vagy Szombathelyen..
CSODÁKKAL TELI NAPOKAT.
Áldás, ölelés .... Anikó
 

Gyöngyi 2014.10.25. 20:06

Csodálatos volt minden könyve, köszönöm! Alig várom, hogy a Calumniat a kezembe vehessem. Ha az is így a lelkemhez szól, akkor újabb néhány élvezetes nap vár rám :-)
 

Facebook-ról Kiss Katalin 2014.10.24. 12:07

Nagyon tetszettek a konyvei, kolcsonkaptam es remelem, lathatom is, ha
ujbol Csikszeredaba jon. Kivanom a legjobbakat.
 

Facebook-ról Póti Krisztina 2014.09.21.

Kedves Andrea!
Egy ismerősöm adta a kezembe a könyveit! Véletlenek nincsenek! Az eddig olvasottak nagyon tetszettek. Volt amit nem teljesen értettem,- de a jó könyveket többször is elolvasom-Biztos jobban megértem.Nagyon elgondolkodtató könyvek! Örülök hogy a kezembe adták őket, már én is ajánlottam elolvasásra ismerőseimnek. Minden jót kívánok! Szeretettel: Póti Krisztina
 

Tóth Krisztina 2014.06.24. 20:56

Most fejeztem az "Angyalom" c. könyvedet. Úgy érzem ez lesz a Bibliám.
 

Karner Jenő 2014.06.07. 18:23

Most végeztem az 'Angyalommal' csodás volt , sokat tanultam belőle.
Köszönöm
 

Barbara 2014.04.23. 23:22

2008...2014 sok idő eltelt, de nagyon örülök, hogy az én kezemben, lelkemben is hazatalált a könyve. Nagy élmény volt olvasni!
 

E.R. 2014.04.05. 12:41

Imádom mind az öt könyvet, persze az Angyalom volt az első és mint első... !!! Azt hiszem jöhet a Trópusi nyuszi is :)
 

Babóca 2014.01.21. 10:51

Az ember tehetetlen, mert a Trópusi nyuszi egyszerűen letehetetlen! Hihetetlenül szórakoztató könyv az élet egyik legnagyobb kérdéséről, a hitetlenségről. Őszintén sajnáltam, hogy az utolsó lapon a "vége" felirat olvasható a "folytatjuk" helyett!
 

Homola László 2014.01.01. 18:17

Tökéletes szórakozás volt a Trópusi nyuszi...! Kössz! Amiről ennyi év alatt nem sikerült, arról úgy látszik ilyen fondorlatos módon fogsz meggyőzni...
 

Erika 2013.12.20. 14:45

Nekem nagyon tetszett a könyv (Trópus nyuszi...),mert szórakoztató volt a humora miatt, a frenetikusan kitalált nevek, és karakterek miatt, valamint a történet helyszíne miatt. Ugyanakkor megtaláltam benne a számomra fontos üzeneteket, a benső vezető szerepéről (talán nem is figyelünk rá igazán az életünkben, pedig velünk van), a lélekről, valamint az égiekkel való kapcsolatról. Csak észre kell venni. Köszönöm Neked a könyvet, mert számomra kellemes kikapcsolódás volt, jókat nevetgéltem, rajta.
 

KA 2013.06.03. 11:50

Tisztelt Andrea!

Szeretném megköszönni Önnek, hogy megírta fantasztikus könyveit,amelyek
elkezdték megváltoztatni a gondolkodásmódomat, és ezzel együtt az
életemet! Illetve ez nem teljesen igaz, hisz hasonlóan gondolkozom
dolgokról, illetve inkább csak hasonlóan érzek dolgokat, és az Ön írásai
rengeteg dologra nyitották fel a szememet! Pápai könyvbemutatója is
csodálatos élmény volt számunkra, rengeteg új információt kaptunk.

Tisztelettel:
KA
 

Anita 2013.05.14. 15:34

Drága Andrea!
A könyveidben különleges, a mai világban az EMBER számára nélkülözhetetlen üzenetek találhatóak.
Köszönöm!
 

Csahóczi Emese 2013.04.26. 22:15

Drága Andrea! Eddig is imádtam a könyveidet. Az író-olvasó találkozón, pedig lényed is elbűvölt. Hálás köszönetem minden szavadért és írásodért. További sok sikert, energiát kívánok munkáidhoz! Remélem még találkozunk!
 

Facebook-ról 2013.02.12.

Drága Andreám! A könyveid nyomot hagynak az emberek
lelkében. Hála érte! Gratulálok a sikeredhez!
 

Gabor 2013.01.30. 00:23

Kedves Andrea! Szavakba nem tudom önteni, amit A jövő krónikája olvasása közben átéltem.... Köszönöm Önnek! Egy csodálatos hölgy, csodálatos gondolatokkal!
 

Facebook-ról 2013.01.22.

Fantasztikus a könyv! Azt hittem Az angyalom lesz a kedvenc, de....én is
csak gratulálni tudok "mindenhez"!!!! Kovács Betti
 

Bajzikné Panni 2013.01.20. 16:57

Tisztelt Írónő!
Nagy örömömre "felfedeztem" Önt, s "A XI.parancsolat". c. könyvét
elolvasva elismerésem, köszönetem szeretném kifejezni. A fordulatos,
váratlan cselekményekkel, humorral, érzelemmel teli történet felkavaró,
elgondolkodtató. Nagyon tetszett. Köszönet érte.
A többi írását is keresem, mielőbb szándékozom elolvasni.
Jó egészséget, szép napokat kíván Önnek: Bajzikné Panni
 

Belléncs Ildikó 2013.01.18. 11:37

Kölcsönbe kaptam az én "lélektársamtól" A Jövő krónikáját. Őszintén bevallom, ezidáig még nem hallottam Önről, bocsánat érte! De ezt a könyvet 3 este alatt "felfaltam"! Hihetetlen élmény volt, amit köszönök Önnek! Köszönöm, hogy megerősített a sejtéseimben, köszönöm, hogy megnyugtatott, hogy jó úton járok, köszönöm az üzenetet!Meg sem állok, míg az összes írását meg nem szerzem. További eredményes munkát és Isten áldását kívánom Önnek, mert így - ismeretlenül is - megszerettem. KÖSZÖNÖM ÖNT!
Tisztelettel és szeretettel: Belléncs Ildikó, Sopronból
 

Tóth Katalin 2013.01.16. 19:13

Kedves Andrea!
Nagyon tetszett az új könyved. Eddig az Angyalom volt a kedvencem, de most nem tudnék dönteni. Te éppen olyan harcos és bátor vagy, mint a főszereplőd! Gratulálok és várom az új könyvedet!!
 

Simone Smolinska 2013.01.09.

Kedves Andrea,
hálás köszönet a "Jövő krónikája" könyvért. Egy csoda, egy ajándék a mai
világban. Gyönyörű gondolatok vannak benne, és rengeteg választ kaptam, az
idáig "megválaszolatlan" kérdéseimre, rengeteget tanultam.
 

Bálint Márta 2013.01.03. 22:37

Kedves Andrea!
Mostanra sikerült kiolvasnom a könyvet. Soha nem szoktam ilyet csinálni,
de most mégis késztetést éreztem hogy írjak. Eddig minden könyvedet úgy
olvastam, csak minél lassabban hogy tovább tartson és mégis gyorsan mert
alig bírtam letenni. Ez a könyv csodálatos volt. Olyan nagyon szépen
írtál. Egy teljesen más tudatállapotba kerültem mindig teljesen
kizökkentett azokra a röpke órákra mikor kisfiam aludt. Feltöltött. Néha
kicsit kétségbeestem aztán megnyugodtam és közben élveztem a választékos
fogalmazást.
Csak egy szóval tudom kifejezni, amit már írtam, csodálatos volt ez a könyv.
KÖSZÖNÖM!!!
 

Facebook-ról 2012.12.27.

Kedves Andrea!
Egy barátomtól kaptam ajándékba karácsonyra a jövő krónikáját...
A könyv úgy éreztem lebeg a kezemben... A helyszínek ismerősnek csengtek.
Otthon voltam olvasás közben.
Én festek, úgy ahogy a főszereplő. Nem megfelelésből, hanem lélekből,
belső késztetésből. Annyira igazak voltak, ahogy a festés közbeni
élményeket megfogalmaztad. Aláhúztam néhány sort olvasás közben.... a
furcsa, hogy nehezen találom meg őket. Olyan, mintha láthatatlanok
lennének és éppen csak az kezd világítani, amire éppen szükségem van.
Köszönöm az élményt!
Szeretettel, Takáts Éva
 

Horváth Éva 2012.12.27. 15:14

A Jövő krónikája című könyved tényleg egy csoda nekem is karácsonyi ajándék volt...  Minden könyved megérintette a lelkem, szívem....
Bízom benne hogy folytatod...
 

Glóbits Judit 2012.12.23. 17:25

Kedves Írónő!
Most fejeztem be pár perccel ezelőtt a könyvét és teli vagyok a könyvből kapott élményekkel. Nagyon tetszett !! Ami rég nem fordult elő velem, sírtam azokon az oldalakon, amikor az elvesztett gyermekről ír. Mindenki aki átélte ezt a fájdalmat, érti a sorait. Nagyon szép volt amit megfogalmazott és nekem is segített abban, hogy megértsem miért történt ez velem. Még egyszer nagyon köszönöm. G. Judit
 

Facebook-ról 2012.12.

Nagyon jó a könyv (A jövő krónikája), úgy látszik, hogy mindig felül tudod
múlni önmagad. Izgatottan várom a következőt. Áldott karácsonyt kívánok!
 

Facebook-ról 2012.12.

Kedves Andrea! Ismét fantasztikus, tartalmas és varázslatos könyvet (A
jövő krónikája) vehettem a kezembe, hála Önnek! Szívből köszönöm!
 

Csilla 2012.12.13. 20:10

Kedves Andrea!
Köszönöm a gyors postázást, szuper ajándék lesz a barátnőmnek! a jövő krónikáját egyszerűen 2x kellett elolvasnom, annyira tetszik. :) Köszönöm, hogy írsz, hogy ÍGY írsz! További sok sikert és ihletet, kedvet, és inspiráló környezetet kívánok!
 

Facebook-ról 2012.12.11.

Most értem a végére, gratulálok! Ezt is úgy szeretem, mint a többi
könyvedet! Valóban szép karácsonyi ajándék- tőled- nekünk, olvasóknak ez a
könyv!!
 

Facebook-ról 2012.12.11.

Kedves Andrea!

Most olvastam az új könyved. Gratulálok és köszönöm. Megerősített ez a
könyv a hitemben.

Köszönettel: Gabi
 

Gálné Kőrösi Julianna Éva 2012.12.09. 16:26

Kedves Andrea!
Angyalom?! cimű könyvet kölcsön kaptam a vőmtől. Nem ismertem az írásaidat. Kicsit szkeptikusan olvastam. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy nem tudom letenni a könyvet. Szinte faltam a lapokat. S közben éreztem, hogy egészen másképpen gondolok az elolvasottakra. Köszönöm az élményt. Tisztelettel; Jutka.
 

Facebook-ról 2012.12.06.

Andrea, csodálatosat alkottál a Jövő Krónikájával. Fogadd tiszta
szívből jövő elismerésemet. További fényt és ragyogást.
 

Facebook-ról 2012.12.04.

Tegnap értem a könyv végére. Csoda megint, mint az Angyalom. Eddig az volt a
kedvencem, most ez is mellé lépett. Köszönöm.
 

Ági 2012.11.02. 12:27

Kedves Andi! :)
Csütörtökön ott voltam a veszprémi könyvbemutatódon, ahol megkaptam a dedikált könyvedet. Megosztottad velünk a kételyeidet A jövő krónikájával kapcsolatban, miszerint nem érthető a történet az időbeli, térbeli ugrálás miatt. Biztosíthatlak róla, hogy nagyon is érthető, sőt, zseniális a szövése. Köszönöm ezt az élményt és további sok sikert kívánok!
 

Fejes Márti 2012.11.21. 15:50

Kedves Andrea!
A jövő krónikáját is két nap alatt befaltam, ismét hatalmas élmény volt, köszönöm! Azt már nem is említem, hogy nov. 17.-én kaptam és kezdtem el... :) Köszönöm!
Szeretettel: Márti :)
 

Eda 2012.11.21. 15:48

Köszönjük, hogy vagy nekünk! :)
 

Asztromarti 2012.11.20. 15:57

Kedves Andrea!
A jövő krónikájából valóban tombol a mihályi energia. Fantasztikus.
Szeretettel, Márti
 

M-né S. Judit 2012.11.19. 19:02

Kedves Andrea! Kedves Enzír Kiadó!

A jövő krónikája fantasztikus, imádom! :) Az Angyalom?!  is fantasztikus,
őt is imádom! :) Hálás köszönetem a könyvekért és a tartalmukért!
Segítenek emlékezni, felfedezni magamban az erőt.
Nagyon-nagyon köszönöm!
Szeretettel: Judit
 

Szántó Mária 2012.11.17. 22:24

Drága Andreám!
Első gondolatom, mikor a történet olvasásában elértem a "vége" felirathoz, az volt, hogy a könyved által kaptunk egy iránytűt és egy lámpást.Bár az élet merő egy küzdelem, bízom a jó döntésekben és, hogy a vállaltakhoz megvan a kellő erőnk és kitartásunk.
Köszönöm a könyved által érkezett támogatást. Isten álldjon érte!
Őszínte szeretettel, Marika
 

Baráth Margit 2012.11.11. 10:53

Tegnap este (2012.11.10-én) a nekem dedikált könyvvel indultam haza és
már a vonaton elkezdtem olvasni. Az olvasottak hatására megint helyére
került sok minden bennem. Megint azt éreztem amit már sokszor, hogy az
élet csodálatos kaland, de amit vállaltunk azt itt ebben a világban
nagyon nehéz "megcsinálni" amikre odaát vállalkoztunk. Igazad volt abban,
hogy amiről tudunk ?!? tudatosítunk azt könnyebb szembenézni, elviselni,
megoldani (legalább törekedni rá). A könyv nyelvezete amit minden
könyvedben tapasztaltam most is lenyűgözött, szóval kívül belül sokat
adott.
KÖSZÖNÖM
Margó
 

Bártfai Ildikó 2012.04.22. 19:42

Mindig úgy vásárolok könyvet, hogy nézegetek és "véletlenül" a kezembe akad AZ a könyv! Ez most is így történt, mert nem olvastam még az Ön könyveit! De azt kell mondjam, hogy fantasztikus a Benső Kastély!!! Elég nehéz időt szakítani az olvasásra, de elkezdtem és nem tudtam letenni! Nagyon rég óta a legjobb amit olvastam! Szombaton vásároltam a könyvet és vasárnap délután fejeztem be! Sok hasonló dolgot éltem már meg! Köszönöm! Olvasom a többi írását is, de szerintem még legalább kétszer el kell olvasnom, mert újra akarom értelmezni és megérteni, átérezni! Köszönöm!
 

Endre 2012.04.09. 18:38

Kedves Andrea. Ma hallgattam egy beszélgetést Őnnel a rádióban. Megszólított. Köszönöm. Keresem az okát - mint sokan -, hogy miért vagyok itt és most. Erőt, és a cél felismeresének reményét adja.

Köszönöm.
 

Luzsinszky Ildikó 2012.04.08. 16:54

Névnapomra kaptam meg a Benső Kastélyt. Sajnos már majdnem a felénél járok, nem akarom hogy véget érjen!!!
 

Gabriella 2012.02.25. 19:39

Felismertem, köszönöm! :)
 

Pálházi Anikó 2012.02.09. 13:02

Kedves Andrea!
Két kis gyermek édesanyja vagyok. Nem sok időm van mostanában olvasni. Egy ismerősömtől kaptam kölcsön a Benső Kastély című könyvét. Annyira megérintett, hogy vasárnap délután a gyermekeim ott ugráltak körülöttem, én meg csak olvastam és olvastam. Nem értették, hogy mért nem figyelek rájuk, mivel ilyen most fordult elő először, hogy napközben olvastam könyvet. Muszáj volt megtudnom, hogy mi lesz a történet vége. Köszönöm az élményt.
Anikó
 

Erika 2012.01.01. 23:00

Kedves Andrea!
Nagyon boldog, sikeres, írásokban gazdag újesztendőt és jó egészséget kívánok Önnek!
Ma fejeztem be a XI.Parancsolat című könyvét, még Szilveszter éjjel is ezt olvastam... Lehengerlő, csodálatos, imádnivaló szereplők, egyszerűen nagyszerű! Úgy írt a "testvérek" vonzalmáról, hogy nem lehetett elítélni őket, úgy, mintha a valóságban  tenné az ember, ha ilyesmibe botlana. Szerencsére az Ön könyvei által is ott tartok, hogy nem ítélkezem mások felett, igyekszem elfogadó lenni. Ezenkívül a Benső Kastély-t olvastam még, ezt megelőzően. Most nagyon nehéz lesz mást olvasni a könyvei után, teljesen a zsigereimben érzem, csak ilyesmit szeretnék továbbra is. Sajnos, a helyi könyvtárban nincs meg a másik két könyve. Vajon tudna-e segíteni ebben? Gondolom, érti, miért kérdem? Nagyon gratulálok Önnek mégegyszer, csak irígyelni tudom fiatal kora ellenére a bölcsességét, a tudását, a humorát.
Minden jót kívánok, szeretettel, Erika
 

Enikő 2011.10.24. 14:34

Kedves Andrea!
Az Angyalom című könyv olvasásakor magamra ismertem, mintha csak rólam szólna a könyved. Utána már kerestem a könyveidet, és mindegyikben látom, lelki társak vagyunk, egy rezgésszinten élünk. Az összes barátomnak vásároltam a könyveidből, a legszebb ajándék önmagunkat adni általad. Kívánom, még sok hasonlóan lebilincselő könyvvel ajándékozd meg az embereket. Köszönöm, hogy létezel, és leírod a gondolatainkat!! :)
 

Fazekas Veronika 2011.10.14. 10:41

Kedves Andrea! Olvastam az összes könyvedet. Nagyon köszönöm és gratulálok   munkáidhoz. Nagyon várom a következőt!
 

Rita 2011.10.14. 10:41

Nagyon nagyon szeretném már a következőt olvasni! :o)
 

Mesi 2011.08.25. 18:39

Kedves Andrea!
Egész családom nevében köszönöm könyveidet, örökké olvasnám, újra és újra. Legmélyebb tisztelettel és szeretettel: M.
 

Rita 2011.08.11. 18:37

Kedves Andrea!
Mikor kapjuk a következő könyvet?
Folyamatosan tudnám olvasni.
Köszönöm :o)
 

Skultéty Katalin 2011.07.10. 18:46

Kedves Andrea!
Tegnap fejeztem be a Benső kastély című könyvedet. Hát, lenyűgözött! Nagyon meg lehet ismerni téged a könyv által. Nem semmi milyen tudás, önismeret, felismerések tömkelege, mély érzések, fájdalom, bizalom, őszinteség, szeretet van benned. Ja és a legfontosabb: a humor!!! Gyönyörűen írsz, csodálatosan jeleníted meg a világodat. Szeretetet adsz vele a világnak (mint Gabriela). Köszönöm, hogy megismerhettelek!
 

Dendi 2011.06.22. 12:15

Kedves Andrea!
Nagyon köszönöm a Pannonhalmi előadás élményét. Volt dolog, ami visszaigazolásként hangzott és sok új információt is hallottam. A könyvei egyszerre kikapcsolnak és tanítanak engem. További sok sikert kívánok, mi olvasók várjuk a tanításokat. Köszönöm!
 

Sanna 2011.04.27. 11:46

Kedves Andrea!
A Társasjáték nekem olyan, mint egy tanulási folyamat. Mindig érzem, hogy mikor kell ismét elolvasnom, mindig valami újat fedezek fel és tanulok meg belőle. Nagy segítség számomra, köszönöm!
 

Csakén 2011.04.26. 18:29

Angyalom?
Érdekes volt, de sok sebet szakított fel.
Nem olyan könnyű másnak lenni a világban. Szép gondolatok, de sajnos a valóság egész más. 18 év tanulás alatt talán 3 tanárt tudok említeni, de óvónőt egyet sem, aki elfogadó lett volna. Sajnos ami nagyon lejön, ha nincs pénz, akkor semmi sem történik. Pedig csak szeretet kellene, megértés, a másik fél tisztelete, és alázat.
Sokkal könnyebb valakit megszelídíteni, ha szeretettel és TUDÁSSAL fordulnak valaki felé. Kevés, ha valaki indigókkal akar foglalkozni, mert a tudás, és a szabadságvágyat, csak kevesen fogadják el. Nehéz azt elviselni, ha egy gyerek kérdéseire nem tudnak logikus választ adni. És nehéz azt elviselni, ha úgy érzi a környezet, hogy mellette soha nem lehet másnak igaza. Szép gondolatok, de az élet más.
Misztikumként élik meg azt, ami a benne élők számára mindennapos küzdelem.
De mégis szép könyv volt, jókor jött a lelkemnek.
 

Helga 2011.03.05. 13:34

... Mindketten elolvastuk a könyved és mindkettőnknek ez ad lelkierőt elviselni, hogy fizikailag nem lehetünk még együtt, csak szívben és lélekben. Köszönöm ezt a csodálatos könyvet és lelki támogatást!
 

Barbara 2011.03.02. 22:38

Nagyszerű élmény volt minden könyve! Nagyon gratulálok és nagyon köszönöm! Nagyon örülnék egy értesítésnek, ha új könyve jelenik meg!
 

Maru 2011.02.23. 18:43

ezeket a gondolatokat az iskolákban is tanítani kellene... értelmesebb lenne egy előadását hallgatni, mint bármelyik órán ülni....
 

Szántó Mária 2011.02.16. 13:18

Kedves Andreám!
Teljesebbé és értékesebbé teszed napjaimat. Történjen az egy regényed, vagy egy gondolatod által. Köszönet érte!!! Őszinte tisztelettel és szeretettel!
 

Gabriella 2011.02.14. 16:32

Gratulálok és örvendek, hogy van nekünk. Szeretettel.
 

Rita 2011.02.05. 20:50

Örülök, hogy megtaláltam a könyveket. Köszönöm. :-)
Mind a 4 könyvem megvan. Várom a következőt :-)
 

Rebeka 2011.01.19. 20:46

Csak annyit tudok mondani, hogy szívből köszönöm. Ismét közelebb vagyok az Igazsághoz. :)
 

Bea 2010.11.27. 09:45

Kedves Andrea!

Csodálatos élményt okoztál a könyveiddel. Becsben tartom őket, mert a két kislányomnak fogom ajándékozni őket. Köszönöm Neked!
 

Icus 2010.11.19. 16:10

Kedves Andrea!

Mind a négy könyvedet elolvastam és csodálatos élményben részesültem általuk. Mindegyikben rengeteg volt a tanulni való számomra. Az egyedül létem magányként élem, bár tudom, hogy sokan vannak körülöttem, ezt mégis nehéz volt felfogni, elfogadni. Könyveid sokat segítettek a megértésben. Most újra kezdem őket, hogy még jobban elmélyülhessek a benne rejlő tanításokba. Köszönöm a könyveidben rejlő útmutatást és szellemi tanítást.
Sok szeretettel Icus
 

Mónika 2010.10.11. 17:14

Kedves Andrea!

Egyszer egy barátom azt mondta, hogy az egyensúly épp olyan fontos a természetben, mint önmagunkban. Hogyha törődsz valakivel, akkor ő is törődni fog veled. És hogy bízz az emberekben és segíteni fognak. És a legfontosabb, hogy bízz önmagadban.
Ne feledd soha nem vagyunk egyedül még akkor is ha nem látjuk őket, mert ott vannak a szívünkben, ezért azt kérik, hogy hallgass mindig a szívedre az majd megmutatja neked, hogy merre kell menned.

Szerettel:
Mónika

"Az emberiség vakon él és sodródik mindennapjaiban. Nehezen jutnak el hozzá az igaz szavak, mert tökéletes az illúzió, melyet maga köré teremtett. Neked is, mint sok más leszületett szellemnek, elhalaszthatatlan feladatod előbbre mozdítani a dolgokat a megengedett keretek között. Légy kitartó, és ne élj vissza a tudásoddal, mert keservesen tettél szert rá, nem elfecsérelni való. Azért kaptad, hogy könnyebben dolgozz, még ha az életedet meg is nehezíti. Hagyj nyomokat! Írj! A segítők mindig megérkeznek, majd eltűnnek az Idő hálóján. A képesség a tiéd, az út adott..."

(részlet a Társasjáték c. könyvből)
 

Éva 2010.08.02. 19:02

Kedves Andrea!
Minden könyved nagyon tetszett, de az Angyalom című "égbe emelt". Én óvónő vagyok, közel 30 éve, és az elmúlt évtizedben az indigó gyerekek patrónusa lettem. Sokáig csak dédelgettem ezt a vágyamat, mert túl kevésnek éreztem magam, és hihetetlennek tűnt, hogy ezt a nagy dolgot, hogy tudom igazán megvalósítani. Nagy választóvonalat jelentett a könyved, s azóta mint valami bibliát, újra és újra elolvasom, és erőt merítek belőle. Mostanra merek már álmodni arról is, hogy egyszer én is létrehozok valamit, ami segít ezeken a gyerekeken, vagy a szüleiken, vagy netalán a pedagógusokon, mert úgy tapasztalom, mindenki bajban van. Szerencsére a gyerekek "felismernek", velük van a legkevesebb gondom. Csodálatos, hogy mennyi szeretetet és bölcsességet kapok tőlük. Nagyon köszönöm, hogy ugyanúgy gondolkozol, ahogyan én, csak Te le is merted ezt írni.
 

Feri 2010.07.18. 13:04

Üdv!
Kezembe akadt egy könyved: 11. Parancsolat.
Eddig csak Leslie L. könyveket olvastam többnyire és hasonlókat. Belelapoztam néhány népszerűnek mondott női munkába is. Mit mondjak, egyik sem fogott meg nagyon, 1-2 oldal után leraktam. De ezt nem birtam. Sosem gondoltam volna, hogy egy nő írása ennyire meg tudjon fogni. A megfogalmazás, a szóhasználatok, a gondolat menet stb. Brutális, csak gratulálni tudok. Nagyon megfogott minden egyes szava a könyvnek, eddigi legjobb MŰ, amit olvastam. Mikor kiderült a csúcs poén, valósággal lezsibadtam, nem azért mert annyira meglepő volt, hanem a találas miatt, hiszen akkor derült ki, amikor nem számítottam rá!
Keresni fogom a műveidet!!!!
Legmélyebb tiszteletem!
 

Rezes Katalin 2010.07.15. 23:07

Kedves Andrea,
Az "Angyalom" című könyvét nem tudtam letenni, sőt nem tudtam elaludni, míg végig nem olvastam. A végét már végig sírtam - nem a "szerelmi történet" földi beteljesületlensége miatt, ha érti, hogy mire gondolok. Nyilván, nem is ezért írta a könyvet. Nagyon, nagyon, nagyon szép gondolatok csengenek bennem. Hihetetlen sok megközelítést ad, egyszerűen és azt hiszem, érthetően. Most elolvasom újra és lassan a könyvet, hogy tényleg az enyémmé váljanak a benne lelt tanítások.
Köszönöm ezeket Önnek.
 

Gradwohl Ági 2010.06.17. 15:36

Kedves Andrea!
Minden egyes könyved hozzásegít ahhoz, hogy építsem a saját belső kastélyomat, és hogy sikerüljön csak a jelenre koncentrálva szállni a széllel. Köszönet a tanításért!
 

Penteli Andrea 2010.06.02. 07:37

Nehéz feladat reálisan megítélni a könyveidet, mert általam nem tapasztalt, mégis ismert érzéseket és tudást közvetített felém.
Olvasható, nagyon szórakoztató és elgondolkodtató írások. Nekem nagyon tetszik, ahogy a főhősök érzéseit kifejezed mély képi megjelenítésben. Mi, emberek szeretjük túlbonyolítani a dolgokat magunk körül, erre Te leírod a legegyszerűbb ősi törvényeket, amit az előző könyveid szereplői is sokszor csak nehezen találtak meg.
A Benső kastély valóban egy igazi kerek egésszé sikeredett mű, jelenleg nagyon aktuális témát érint, megérintve ezáltal minket, olvasókat. A rezgésszint emelkedéssel ugyanazt a belső utat szükséges megtennünk, az elfogadáson és a nehézségeken át az egység felé. Én a benső békét keresőknek útikönyvként ajánlanám. Nagyon jól érzékelteted a láthatatlan világ jelenlétét, felhívod a figyelmet az angyalokkal való kapcsolat fontosságára, spirituális tanításaid valóságosak.Szerintem az írásaid segítik a rezgésszint emelkedést, bár ez csak megérzés.
Sok sikert kívánok az új könyvedhez, nagyon összeszedett, olvasmányos és elgondolkodtató. Hiszem, hogy mind több és több ember tanul méltósággal élni  a benne lévő tanításokból.
Köszönöm Andrea a könyveidet és írj nekünk még ilyen finom szellemi táplálékot.
 

Barna33 2010.05.28. 19:47

"A boldogság azokra vár,
akik olykor sírnak,
olykor szenvednek,
akik keresnek és akik várnak.
Mert csak azok az emberek
tudják becsülni azt, ami van,
akiknek életük ezekkel a kövekkel van kirakva!"
 

Köri 2010.05.16. 19:07

Kedves Andrea!
A könyvei a Lelkemig érnek! Külön köszönöm a Benső kastélyt átszövő
életerőt és humort! :O)
 

Páva Ibolya 2010.05.16. 08:50

Köszönöm
 

Szilvia 2010.05.01. 16:12

Kedves Andrea!
Az új könyve is fantasztikus! Hatalmas tudással rendelkezik, köszönet és hála Önnek, mert megosztja mindazokkal, kik vevők rá!
 

Fejes Márti 2010.04.25. 09:22

Drága Andrea!
Egy nap alatt befaltam a legújabb könyved (Benső kastély) és pontosan azt kaptam tőle, mint az Angyalomtól! Köszönöm, köszönöm, köszönöm! A többi könyved is nagyon szeretem, de nekem az Angyalom mindenek felett áll, sokszor elolvastam már és ezért külön öröm újra egy ilyen kaliberű történetben találni magam. Nagyon vágytam rá, szívből gratulálok hozzá és nagyon köszönöm! Nagyon fontos, hogy mééééég van ebből a biztonságot adó más - világból.
Köszönöm!
 

Harmonia 2010.04.24. 07:52

Kedves Andrea!
Az Angyalom cimu konyvet olvastam eloszor, nem tudtam letenni. Azota kerestem a tobbi konyveid, elolvatam oket. Most latom megjelent az ujabb konyved, remelem hamarosan elolvashatom. Gratulalok az eddigiekhez es sok erot, szeretetet kivanok Neked. Irj meg sokat, mert nagyon varjuk a kovetkezo irasokat.
Szeretettel egy olvasod.
 

Babóca 2010.04.21. 17:48

Hogy miért szeretem a könyveit? Mert megérintik a Lelkemet. Mert a Lélek tévedhetetlenül felismeri a sorok között megbúvó igazságot, hitelességet, őszinteséget, és azt a mély szeretetet, mely minden könyvét áthatja. Mert utat mutat. Köszönöm!
 

Márti 2010.04.14. 01:02

Lenyűgözőek a történetek és a stílus is. Sokszor csak azért olvasom végig még egyszer a mondatot, mert nem tudok vele betelni.
A lányomnak is nagy örömet okoz a könyveid olvasása.
Irj még! Nagy szükség van Rád.
 

Tom-chi 2010.01.23. 23:12

feltöltő, inspiráló, felébresztö, "nem csak Hölgyeknek" KÖSZÖNÖM
 

Zsu 2009.10.11. 17:54

Elolvastam mindhárom könyvedet. Nem tudtam letenni őket. Most nagyon nagy bajban vagyok: elvonási tüneteim vannak!! Mikor lesz készen a negyedik? Kérlek Írj! Előre is köszönöm!
 

Szilvia 2009.07.10. 07:35

Tiszteletem Írónő!
Az Angyalom című könyve megváltoztatta az életem, a Társasjáték tovább tessékelt az utamon, a Tízenegyedik parancsolat boldoggá tett. Köszönöm!!!!! Várom a következőt!!! Áldja meg a JÓ ISTEN!!!!!!
 

Kiss Saci 2009.02.27. 09:25

Kedves Andrea! Mindhárom könyved olvastam, és mindegyiket köszönöm szépen! A Társasjáték után "megismerkedtem" a Pránanadival :-), az Angyalom olvasásából merítettem erőt a válásomkor. A hasonlataid a csontomig "marnak": pl. a XI. parancsolatból: "Kezére púderfinomságúan telepedett a lerakódott idő,..." Nagyon tetszik!!! Hálásan köszönöm Neked! Várom a folytatást! Üdvözlettel: Saci
 

Kriszta 2009.02.24. 18:46

Kedves Andrea!
Szeretnék gratulálni könyveihez, csodálatos érzéseket váltottak ki belőlem regényei. Egyik percben sírtam, a másikban nevettem, nagyon sok érzés tört fel belőlem sorait olvasva, amit eddig csak magamban hordoztam, s így magyarázatot találtam rájuk. Kívánok sok erőt és egészséget az elkövetkező műveihez, remélem mihamarabb megjelenik következő kötete. Sok szeretettel Kriszta
 

Kata 2009.02.23. 12:00

Kedves Andrea!
Imádok olvasni, de sajnos mostanában egyre kevesebb időm jut rá. Kölcsön kaptam a barátnőmtől az "Angyalom" című könyvét és imádtam olvasni, teljesen megérintette a lelkemet, és most éreztem, hogy ezt a könyvet nem elég csak egyszer olvasnom, mert annyi mindent ad, amit egyetlen alkalommal még nem biztos, hogy megérthetem. Az indigó gyerekekről írt információ alapján szerintem az én lányom is lehet, hogy az, és a hozzá való fordulásomban is sokat segített ez a könyv, nagyon hálás vagyok ezért, köszönöm, tisztelettel, Kata
 

Baróczi Mariann 2009.01.15. 20:26

Kedves Andrea!
Ritkán kap az ember olyan nagy segitséget ezen földi életébe, mint amekkorát én kaptam a könyvei segitségével. Köszönöm!
 

K. Éva 2008.08.29. 08:20

Kedves Andrea, én még csak beleolvastam az Angyalomba, de már most meg akarom venni, mert úgy érzem nekem született a könyv.
 

olvasó 2008.08.14. 21:25

Tisztelt Andrea!!!!
Az Angyalom?! c. könyvét olvastam nemrégiben Öntől, és gratulálni szeretnék ehhez a fantasztikus olvasmányhoz!!!! Én, amikor kiolvastam azt mondtam, hogy ezt a könyvet mindenkinek el kellene olvasnia!!!!!!!
Egyszerűen fantasztikus!!!! A barátnőmnek is ajánlottam és kölcsönadtam neki, előszónak elmondtam, hogy ez az a könyv, amit nem lehet letenni!!!!
Ma ő is a végére ért a könyvnek, és azt mondta, hogy teljesen igazam volt!!!!!!!
Tiszta szívemből gratulálok hozzá, és további sok sikert kívánok az életben, és remélem minél több könyvvel megörvendezteti olvasóit!!!!!! Már keresem a másik két könyvét, mert azokra is nagyon kíváncsi vagyok, és szeretném őket elolvasni!!!!!!!
 

N.né Kriszti 2008.05.14. 20:03

Most végeztem a XI. Parancsolattal! Annyira magával ragadott Sharly és Lily egyénisége, a szerelem, az évszakok és az események párhuzama! Alig bírtam letenni! Azt sem bántam volna, ha testvérek, annyira szorítottam nekik! Köszönöm, ez egyike azoknak a könyveknek, amik mély nyomot hagytak bennem.
 

Yvett 2008.05.11. 13:53

Drága Andrea!
Hálásan köszönöm, hogy megírtad a Társasjátékot!
 

B,Dóri 2007.12.11. 18:01

Nagyon szerencsés vagyok, mert ilyen fiatalon kapcsolatba léphettem az ilyen fontos dolgokkal, amiről az Angyalom?! című könyv is szól és nagyon szerencsés vagyok, hogy egy olyan keresztanyám van, mint amilyen ő. A könyv teljes optimizmussal áldott meg és meg is rendeltem, hogy legyen saját példányom is. Legszívesebben ezt tenném kötelező olvasmánnyá, mert nagyon sokat lehet tanulni a könyvből. Nem szeretem a regényeket, de ez nagyon megfogott! Egy ilyen ezoterikus művel sem találkoztam még, ami ennyire magába foglalja a mágia alapjait. Nagyon köszönöm, hogy lehetőségem volt olvasni a könyvet! Mély tisztelettel: Dóri
 

M Ildikó 2007.10.23. 14:31

Kedves Andrea!
Nem kellett sokat olvasnom a könyvben ahhoz, hogy megérezzem azt a különös érzést, ami a könyv olvasása közben végig velem volt, nevezetesen azt, hogy "hazaérkeztem". Ha valaki, hát Ön bizonyára tudja, hogy vannak érzések, amiket nem lehet szavakba foglalni... 
 

Czné Zsuzsa 2007.08.10. 22:14

Kedves Andrea!
Még februárban, a névnapomra kaptam egy kedves barátnőmtől az "Angyalom" c. könyvet, amit csak most tudtam elolvasni. Teljesen lenyűgözött, fantasztikus. Hódmezővásárhelyen - ahol lakom - végignéztem a könyvesboltokat a másik két könyvet keresve, de sajnos egyikben sem találtam. Egyik helyen felírták, és megígérték, hogy megpróbálkoznak a beszerzéssel. Miért nem terjesztik a könyveit szélesebb körben, hisz ezek csodák? Már annyira olvasnám a többit is, az "Angyalomat" most pedig a barátaimnak közreadom. Őszinte tisztelettel és szeretettel: Zsuzsa
 

BGabriella 2007.05.02. 12:33

Kedves Andrea!
Nagyon köszönöm, hogy vagy, és gondolataidat olvashattam. A Tizenegyedik Parancsolat után, legalább két évig kutattam a könyvesboltok polcain írásaid után. Karácsony előtt találtam rá az Angyalomra, elrejtőzve egy polc sarkában megbújva egy nagyobb könyv mögött. Amikor elolvastam, az utolsó oldal után azonnal előlről kezdtem. Most harmadszor olvasom, lassan és ízlelgetve minden gondolatát. Nagyszerű élmény, igazi belső megnyugvást találok benne, hogy nem vagyunk egyedül!
Sok szeretettel: B.Gabriella
 

Szántó Mária 2007.01.27. 18:50

Kedves Andrea
"Angyalom"cimű könyved számomra több mint egy regény, egy őszinte társ, egy önigazolás. Egész életünkben utakra indulunk és célok felé tartunk, és ha az "igen de" sorozatait legyőzzük, melyek minduntalan bizonyítani akarnák alkalmatlanságunkat, akkor megfogadva Raphaela tanácsát a 233-ik oldalról, egyetlen szívből jövő áldozat sem válik hiábavalóvá, és a gátak leomlanak, mert, hogy a "gátak csak a fejünkben léteznek", és ez így igaz.
Saját magam építette gátjaim a legnagyobb bízonyíték állításodra.
A tény, hogy magam is indigó gyermek anyuja vagyok, számomra kizár minden kételkedést létezésükben, az angyalok különböző formában és csatornán érkező segítsége pedig, egyértelmű. Nagyon jó, hogy ilyen nyíltan, ilyen őszintén, ennyire emberközeli formában írsz róluk. Külön hálás vagyok a sorsnak, hogy ott lehettem a Veszprém-i író-olvasótalálkozón, ahol személyesen is megismerhettelek. Személyed hiteles és őszinte közvetítője könyvednek, cikkeidnek. Még egyszer, tiszta szívből, köszönöm, további munkádhoz és életed legszentebb küldetéséhez, az anyasághoz pedig, nagyon sok erőt, egszséget, szeretettel, Szántó Mária, Balatonfűzfőről
 

Dr. S. Zsuzsanna 2006.10.16. 16:05
Kedves Andrea!
Az Angyalom könyve "véletlenül" került a kezembe és többszörös borzongással olvastam. Hiszem és vallom, hogy ha csak az emberek fele eljut a könyvéhez, már akkor szebb lesz az életünk.
Tisztelettel, szerettettel
 
Erika 2006.09.25. 08:33
Drága Andrea! Nekem nagy szerencsém volt, hogy személyesen is megismerhettelek, és sok útbaigazítást kaphattam Tőled az élettel, történésekkel kapcsolatosan. A könyv "Angyalom" nagyon tetszett, már többször is elolvastam, és ha átvetítem a saját életembe, rengeteg igazságot találok a könyvben leírtakban. Számomra nagy élményt jelentett az olvasása, jobban megismerhettem az embereket, történéseket, és én is úgy gondolom, - ebben igazat is adok - hogy bizonyos dolgok nem történnek meg csak úgy, annak valami oka van, és azért történnek meg, hogy "útmutatást" adjanak, hogy valamin változtatni kellene. Az előző két könyvedet szeretném elolvasni, bár még nem jutottam hozzá. A könyvedben rengeteg humorral találkoztam, és közben nagyon sokat elgondolkoztam azon amit épp olvastam, és bizony találtam benne nagyon sok igazságot, és rájöttem arra, hogy a dolgokat mindig a pozitív oldaláról kell megközelíteni. A negatív dolgoknak pedig mindig a pozitív oldalát kell megkeresnem. Bízok abban, hogy újabb könyvet fogsz megjelentetni, és abban is rengeteg hasznos, és az életben is használható információk lesznek. Nagyon örülnék annak, ha több nagyszerű könyvvel ajándékoznád meg olvasóidat.
 
Varga István 2006.08.30. 14:04
Kedves Andrea! Köszönöm az élményt, amit a könyveid által kaphattam! Nagyon tetszett a Társasjáték és a Tizenegyedik parancsolat! Sajnos, még a legújabb könyvet nem tudtam beszerezni, de már megrendeltem egy könyvesboltban! További jó írást kívánok! Varga István, Tiszafüredről
 
H. Kata 2006.08.07. 09:43
Kedves Andrea, a barátom nevében írok: elolvasta a Tizenegyedik parancsolatot es teljesen odavolt, a stilusodtól, a humorodtól, ahogy írsz és a storytól. Az mondta nem bírta lerakni, két este alatt elolvasta. Csak azt akartam, hogy tudd.
 
E. Ildikó 2006.07.25. 21:02
Kedves Andrea,
úgy olvastam az Angyalom című könyvedet, hogy le sem tudtam tenni. Elnézést kérek a tegezésért, de úgy érzem hozzád nem illik a magázódás. Ilyen csodálatos regényt már régen olvastam. Olyan sokat adott nekem, hogy el sem tudom mondani. Most újra olvasom, mert az első túl gyorsra sikerült. Ez az olvasás most ízlelgető, és figyelmes, hogy egyetlen fontos gondolat se kerülje el a figyelmemet. Kívánom, hogy sok-sok hasonló nagyszerű könyvvel ajándékozd még meg az olvasóidat.
 
Gy. Gabi 2006.06.23. 14:33
Szeretném megköszönni ezt a csodálatos könyvet az "Angyalom"-ot. Csaknem fél évig állt a könyvespolcomon olvasatlanul, de mikor a kezembe vettem pár nap alatt kiolvastam. Hiszem, hogy ekkor jött el az ideje, ekkor kerültem olyan helyzetbe, amikor a legtöbbet tudtam tanulni belőle. Mégegyszer köszönöm!!!! Ma éjjel fejeztem be az olvasását, de hamarosan újból kezdem! További ilyen csodálatos könyvek írását kívánom! Szeretettel: Gabi
 
Cs. Márta 2006.02.23. 18:18
Szeretném megköszönni neked, hogy vagy. Másodszor pedig az "ANGYALOM" cimű csodálatos könyvedet. Nagyon sokat tanultam belőle, sok mindent tudtam már, de most állt bennem össze egészben ez a kép. Még egyszer nagyon köszönöm.
 
V. Tímea 2006.02.22. 12:40
Le sem tudtam tenni a könyvét. Alig vártam, hogy a kisbabám elaludjon, máris repültem belemélyedni ismét abba a világba amit Ön olyan mesterien megkomponált. Szeretem ahogyan ír, szinte megjelenik előttem, tisztán látom a képeket amelyeket lefest gyönyörűen megfogalmazva.
Szinte ittam mondatait és bevallom, az oldalak szélén bejelöltem azokat, amelyek mélyen a szívembe markoltak, hogy bármikor újra el tudjam olvasni.
Jelenleg a 80 éves nagymamám olvassa könyvét és azt üzeni: élvezi minden oldalát!
 
S. Kata 2006.02.21. 14:26
A honlap nagyon közvetlen. Jók a képek, az írások nem túl hosszúak (hogy a kevésbé kitartó látogatók is végig tudják olvasni :-) ), egyszerű, átláható, használható.
 
H. Ili 2006.02.10. 10:41
Amiért írtam Neked, az az, hogy megköszönjem az Angyalom című könyvet. (mellesleg a könyvesboltban a lábamra esett :) Biztos sokan írják-mondják neked, hogy mintha róluk írtad volna, most csatlakozom hozzájuk. Köszönet mégegyszer a soraidért, megannyi tiszta, szép órát szereztek nekem. Most rendeltem meg az előző két könyvet és nagy szeretettel várom őket. Kívánok neked minden szépet és jót, és kérünk még tőled "igazgyöngy" könyveket.
 
Pné 2006.01.31. 16:20
Egy ismerősöm segítségével szereztem tudomást az "Angyalom!" c.könyvéről. Egyszerűen nem lehetett letenni és teljesen magával ragadott. Valami csodálatos élmény volt és talán rádöbbentett, hogy nyitottabb szemmel kell nézni a világot. Szivesen olvasnék még Öntől, most próbálom megszerezni a Társasjáték c.könyvet. A Tizenegyedik parancsolat miért nem kapható még a kiadónál sem utánrendelésben? Szívesen megtudnék Önről is több információt, de hiába keresem az interneten - semmi. Írjon, szerezzen nekünk olvasóknak még több örömet.
Ehhez kívánok erőt, kitartást.
 
név nélkül 2005.11.24. 22:50
gyönyörű nő,gyönyörű gondolatai

 

Andrea Weaver Könyvek Útja

Kedves Andrea!

Április végén egy nap munka után szokás szerint ürítettem ki a
postaládámat, amiben egy csomag volt. Egy kedves barátnőm Nyékládházáról
küldött nekem egy meglepetést: az Ön egyik könyvét, A jövő krónikáját.
A könyv mellett volt egy rövid levélke is, amiből megtudtam, hogy van egy
nagyon helyes kis 'mozgalom' az Ön könyveinek olvasói között: ha valakinek
nagyon tetszik az Ön könyve, akkor azt tovább lehet küldeni egy távolabbi
barátnak, barátnőnek. Ez megtörtént, amit dokumentáltam is a hétvégén,
szombaton (május 18-án). Küldöm a fényképet is róla! :-) Dupláztam és két
barátnőmnek adtam ajándékba ezt a könyvet, így A jövő krónikája
eljutott Szigetszentmiklósra és Dunaszerdahelyre is Budapestről!

Köszönet a könyv nyújtotta mosolyokért, könnyekért, mély tanításokért és
felismerésekért, melyeket ezzel a fényképpel szeretnék Önnek viszonozni!

Tisztelettel: Biró Ildikó

 

Balázs Adrienne zongoraművész
Balázs Adrienne zongoraművész

 

Csilla Pedroso - a könyv úticélja: Bécs
Csilla Pedroso