|english |magyar
 
GDPR

Adatvédelmi tájékoztató

 

Adatvédelmi irányelvek - Általános rendelkezések

Ez a tájékoztató leírja milyen adatokat, gyűjtünk, ezeket hogyan kezeljük, és mire használjuk. Ezen kívül információt talál arra vonatkozóan, hogyan léphet velünk kapcsolatba, ha kérdései vannak személyes adatait illetően.
Tájékoztatón kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Rendeletében („Általános Adatvédelmi Rendelet” vagy „GDPR”), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény („Infotv.”), a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”), továbbá a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény („Grtv.”) rendelkezéseit.


Milyen adatokat gyűjtünk?
A legalapvetőbb kapcsolattartási adatokat gyűjtünk, melyet Ön bocsájt rendelkezésünkre, amikor kapcsolatban lép velünk a weboldal felületén vagy személyesen a rendezvényeinken:
A hírlevél feliratkozás esetén: Név, E-mail cím.
Rendezvényekre való jelentkezés és könyvrendelés esetén: Név, E-mail cím, lakcím, telefonszám.

Miért gyűjtjük ezeket az adatokat?

Hogy értesíthessük Önt, ha új könyv kerül a piacra, vagy szeretnénk a figyelmét felhívni a rendezvényeinkre.

Hogyan kezeljük az adatokat?

Adatait a székhelyünkön működő számítógépen tároljuk, harmadik fél részére nem adjuk át, kérésére módosítjuk őket vagy töröljük. Kivételt képez, mikor csomagküldés útján juttatjuk el a könyveket Önhöz a Posta vagy partner futárszolgálat segítségével. Mindkét cég a saját adatvédelmi szabályzata alapján védi az Ön adatait.

Hogyan biztosítjuk az adatai védelmét?
Minden általunk megőrzésre kerülő adat kezelésére a jelen Adatkezelési irányelvek hatálya terjed ki. Ha kérdése van bizonyos meghatározott adatmegőrzési időszakra vonatkozóan az Önről gyűjtött személyes adatai kezeléséről, kérjük, forduljon hozzánk az enzirkiado@andreaweaver.hu e-mail címen.